468610.jpg

Vielä toisen päivän iltana Jouni, Rocky ja Kevin istuivat ulkona katsomassa lumisadetta. Kaikki olivat hiljaa, mitä nyt Jouni puhalteli savua ulos ja sisään.
"Miksi täällä on aina talvisin niin kylmä?" Rocky heitti.
"Kaikki koostuu molekyyleistä.." Kevin aloitti, mutta lopetti joutuessaan kahden vihaisen katseen kohteeksi.


468613.jpg

Kun pojat olivat terassilla, Flamma ja Jenna norkoilivat kylpyhuoneessa.
"Kuule.. sie oot tota.. tosi kaunis", Flamma lirkutteli, ja sai ujon Jennan taas jälleen kerran hämilleen, mutta onnelliseksi.


 
468616.jpg

Kevinkin taisi koittaa onneaan yrittämällä Rockyä, jolla tunteet eivät osuneet ihan yksiin Kevinin kanssa. Loppujen lopuksi kundien huoneeseen syttyi tappelu, ja lopulta Kevin jäi sinne yksin itkemään. Hän niin olisi halunnut tutustua Rockyyn.

468618.jpg

Rocky ja Kevin eivät olleet ainoat tappelijat. Merja ja Marika raivosivat toisilleen keittiössä. Esille tulivat Marikan tyylitaju, Merjan agressiivisuus ja ylimielinen luonne, sekä molempien kiinnostus Hansista. Oivoi, olipa talon rakkauselämä hankalaa.

468623.jpg

Muiden käytyä nukkumaan nämä kaksi tyttöä vielä valvoivat. He olivat vaihtaneet yöpukunsa ja pesseet kasvonsa, ja seuraavaksi hekin painuisivat unten maille.
"Hyvää yötä."



468625.jpg

Hans, Merja, Rocky, Marika sekä Jouni omalla tavallaan olivat tulleet aamulla nauttimaan raikkaasta, talvisesta säästä. Aamupalaksi syötiin Marikan kokkaamia (ja polttamia) paahdettuja leivonnaisia.
"Ai, kun mie rakastan aurinkoa. Se on niin lämmin ja tuo valoa.." Marika hehkutti.
"Miks sun pitää puhua aina jostain auringosta! Ihan totta, ketään ei kiinnosta." Merja ärähti.


468626.jpg

Sisällä Kevin, Jenna ja Flamma söivät. Kevinin ilme oli kuvaamisen arvoinen, kun Flamma näykkäisi Jennan leivonnaista, vaikka tällä itsellä oli samanlainen.
"Voi teitä naisia", Kevin huokaisi.
"Voi teitä, öö.. miehiä? Ette te ymmärrä", Flamma nauroi.




468627.jpg

Aamiaisen jälkeen Rocky ja Kevin siivosivat pöydät. Keviniä nolotti, ihmekös tuo.
"Kuule, Rock. Sori, jos käsitin väärin.." Kevin yritti, mutta sai vastaukseksi vain murahduksen ja tuhahduksen välisen äänen, joka ei kuulostanut positiiviselta. Niimpä hän päätti antaa Rockyn olla.


468628.jpg

Asukkaat olivat kokoontuneet sohvalle juttelemaan. Kaikki kertoivat itsestään yhden tai muutaman asian, joista kukaan ei tiennyt. Ilmoille lenteli vaikka minkälaista juttua, mutta eniten huomiota saivat kuitenkin Flamman ja Jennan hellyydenosoitukset, sekä Merjan ja Marikan murhaava katsekontakti.


468632.jpg

Tällä kertaa varastohuone ei ollut auennut tupakka-automaattien takia, mistä Kevin piti. Silti häntä ärsytti se, että automaatit olisivat kokoajan täällä. Kukaan muu ei edes huomannut Keviniä ja tämän murhetta, sillä kaikki tapittivat silmä kovana ihmeellistä valokuvauskonetta. Hetken kuluttua Big Brother antoi ohjeet, että valokuvauskone olisi vain hupikäyttöön.

468635.jpg

Salamavalot löivät useita kertoja, kun asukkaat innostuivat kuvailemaan koneen kanssa. Otettiin yksittäis- ja parikuvia, hulluja ja romanttisia kuvia.


468636.jpg468637.jpg

Kuvat onnistuivat hyvin, mitä nyt muutama sekoilukuva tuli. Asukkaat tykkäsivät itsekin niistä, ja ne saivat kunniapaikan olohuoneen seinällä.



468638.jpg

Kolmannen päivän iltana Merja päätti käyttää tilaisuuden hyväkseen. Kaikki muut olivat nukkumassa, kun hän takertui Hansiin ja raahasi tämän keittiöön. Juotettuaan Hansin ensin pieneen humalatilaan hän rupesi flirttailemaan tälle. Voi kumpa Marika olisi nähnyt nyt.



Muistakaa äänestää putoajaehdokkaista toinen pois! Sunnuntaina selviää lähtijä. Muistutan vielä, että kommentointialue (tuossa alhaalla) ei ole äänestämistä varten, ja ne, jotka äänestävä eri nikeillä samasta koneesta, saavat IP eston.