Hyvät ihmiset ja lukijat muutenkin. Nyt se pärähtää käyntiin, aivan hetken kuluttua ensimmäinen asukas kävelee sisälle taloon! Sen jälkeen seuraavat muut kilpailijamme, ja leikki voi alkaa. Kenen kantti kestää? Minkälaisia kiemuroita talossa nähdään? Sen näette aivan pian!

465449.jpg

Marika Grönsten sai kunnian kävellä taloon ensimmäiseksi. Heti tultuaan hän mietti, mihin oli oikein ryhtynyt.
"Toivottavasti tapaan mielenkiintoisia ihmisiä", hän puheli itsekseen. Marika asettui odottamaan mielenkiinnolla seuraavaa asukasta. Tulisiko sieltä tällä kertaa mies?

465450.jpg

Mieshän sieltä tulikin. Hans Jokivirta tarkemmin ottaen. Hän käveli sisään coolina ja viileänä tyyppinä, mutta Marika ei voinut olla vähän tirskahtamatta.
"Hei, olen Marika. Meitä on täällä vasta kaksi", Marika esittäytyi.
"Hei baby, mä oon Hans. Ja tottakai mä niiku tiiän et meit on kaks ku kylhä mulle kerrottii siis tuol", Hans vastasi.
Marika yritti olla nauramatta, ja saikin sen peitettyä vain hymyilevällä leveästi.
"Jos muut 6 ovat tälläisiä, lähden heti pois täältä", hän ajatteli.

465453.jpg

"Heippa vaan kaikki! Minä olen Jenna Laine", juuri ovesta sisään astunut tyttö huudahti. Se taisi olla turhaa, sillä Marika oli päättänyt ottaa Hansin uhrikseen ja puhua pälpätti tälle filosofiasta ja simien ajatustenkulusta. Hans-raukka ei näyttänyt erityisemmin innostuneelta..
Jenna tajusi, että nämä kaksi kaveerasivat jo keskenään ja päätti jättää heidät juttelemaan. Hän vei tavaransa ja meni sitten odottelemaan sohvalle.

465455.jpg


Kilpailijoita tuli tiukkaan tahtiin taloon, ja seuraavaksi tulikin itse Kevin Richardson. Kevin moikkasi rennosti Marikalle ja Hansille, mutta ei jäänyt kummemmin esittäytymään, vaan lähti suoraan sohvalle Jennan luokse.

465461.jpg

Anteeksi neiti, olettekohan nyt erehtynyt ohjelmasta? No ei vaineskaan, tässähän on itse Flamma Daemonica.
"Yllätyys! Terve kaikille. Muistattehan minut? Huippumalli haussa kisan voittaja vuodelta..", Flamma aloitti, mutta pian tajusi puhuvansa yksinään. Hiukan loukatun oloinen Flamma lähti muiden seuraksi.

465476.jpg

Talossa olivat nyt Marika, Hans, Jenna, Kevin ja Flamma. Mutta ovi on taas auki, ja sen edessä seisoo mies. Saanen esitellä, Rocky Jones.
"Kerran kun olin vierailulla Karmiva-saarella, laukkuni katosi maagisesti.." Flamma selitti, eikä kukaan kiinnittänyt huomiota juuri saapuneeseen Rockyyn.
"Oh! Veivätkö noidat sen? Oliko sielä saarella pelottavaa?" vapisi Kevin. Mutta siihen Flamma ei vastannut, vaan vain hymyili veikeästi.

465479.jpg

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä tulivat Jouni Koskinen sekä Merja Salokangas. Marika oli juuri päässyt kertomaan auringon valosta ja sen haitoista, kun kaikki huomasivat Jounin ja Merjan.
"Päivää taloon! Minä olen Merja Salokangas", Merja asukas sanoi kipakasti ja marssi keittiöön.
"Katsokaapas, täällähän on valkoviiniä. Otetaan lasilliset", hän jatkoi ja rupesi etsimään viinilaseja. Muilla asukkailla loksahti suu auki, kuka tämä temperamenttinen nainen oli?

465485.jpg

Sitten juotiin lasilliset taloon pääsemisen kunniaksi. Tai no, oikeastaan vain 6 asukasta joi, sillä Rocky oli jossakin, Jenna oli absolutisti ja Kevin ei tahtonut pilata ulkonäköään viinillä.
"Tiedättekö, että viinistä tulee paljon finnejä! Siksi juon vain siideriä" Kevin mäkätti. Kun kukaan ei kuunnellut, hän lähti makuuhuoneeseen ottamaan kauneusuniaan.

465490.jpg

Lasillisen jälkeen oli kiva hypätä pihan poreammeeseen, josta oli tietysti kysytty ensin Isoveljeltä.
"Olin töissä vankilassa. Vahdin ja komensin kovan luokan rikollisia", Hans ylpeili. Marikan silmissä näkyi pieni mustasukkaisuuden häive, kun Hans kerskaili töillään ja Merjan suulla oli teinimäinen hymy ja silmissä ilkeä katse.


465493.jpg

Samaan aikaan kun porealtaassa oli kolmiodraama päällä, Flamma ja Jenna olivat tutustuneet tyttöjen huoneessa.
"Oletko katsonut Viemien Päivää?" Jenna kyseli uteliaana, ja hymähti kuullessaan kieltävän vastauksen. Saippuasarjoista siirryttiin miehiin, joista Flamma piti saarnan. Tytöillä oli varsin hauskaa keskenään. Ehkä liian hauskaa, sillä Flammaa kaiversi Jennan täysheterous.

465500.jpg


"Kevin, tulisitko päiväkirjahuoneeseen?" kuului ääni kaiuttimista. Kevin ärähti, koska isoveli oli herättänyt hänet, ja oli varma että saisi tämän takia ylimääräisiä finnejä.
"No voihan päivänkakkara!" hän manasi ja astui sitten sisään päiväkirjahuoneeseen.
"Mitä nyt?"
"Sinun tulee viedä viesti muille, että päiväunia ei nukuta, ja aamuisin herätyksen jälkeen on noustava heti."
Ei ollut varmaankaan yllätys, että päiväkirjahuoneesta kuului tämän jälkeen Kevinin voimasanoja.

465513.jpg

Jouni oli asettunut taloksi. Häntä ei kiinnostanut juuri rupatella muiden kanssa, vaikka Merjan perään (tai perää) oli hiukan tähystellytkin. Rocky taas oli jännittynyt ja tunsi itsensä ensimmäistä kertaa ujoksi.

465528.jpg

Vauhdikkaan päivän jälkeen kaikkia asukkaita väsytti. Flamma ja Jenna olivat touhunneet koko päivän keskenään, ja illan päätteeksi Flamma halasi Jennaa. Hiukan hämillään oleva Jenna punastui ja meni vaihtamaan yöpukunsa päälle. Myös Flamma lähti nukkumaan, mutta vasta sitten, kun poikien huone oli hiljentynyt.

465536.jpg

Marika ja Merja hipsivät huoneeseen nukkumaan vähin sanoin. Marika pyöri varmaan tunnin sängyssään ja puhui itsekseen.
"Hans on mielenkiintoinen tyyppi.. Merja taas.." hän lausui, kunnes viimein nukahti.

465542.jpg


Marika heräsi ensimmäisenä kuuden tunnin yöunien jälkeen. Hän päätti valmistaa kaikille aamupalaa, ja löysi jääkaapista muropakkauksen ja maitoa. Marika rupesi kokkailemaan, ja keittiö olikin talon ainut paikka, mikä ei nukkunut.

465544.jpg

Asukkaat heräsivät sopivasti juuri silloin, kun Marika oli saanut pöydän katettua. Tällä kertaa Flamma kertoi musiikkimaustaan, joka selittääkin nämä o:n muotoiset suut.
"Anteeksi, Flamma, että keskeytän.. mutta tietääkö kukaan missä Kevin on?" Hans huudahti, eikä vaikuttanut olevansa ollenkaan pahoillaan Flamman tarinoinnin keskeyttämisestä.

465548.jpg

Kurkistus kylpyhuoneeseen, mistä Kevin löytyikin. Siellä hän oli peilin edessä odottamassa, että eilisen kauneusunen keskeytyksen aiheuttamana jostain putkahtaisi finni tai kaksikin. Kevin seisoi peilin edessä tunnin kunnes luovutti.

465550.jpg

Aamupala oli syöty ja Flamma siivosi pöytää. Ilmeestä päätellen juonia oli mielessä. Liittyisivätkö ne Jenna-parkaan? Kaikesta huolimatta suosittelisin Flammalle suihkua.
"Varastohuoneen ovi on auki", kuului kaiuttimesta.

465552.jpg



"TUPAKKAA!?" kiljaisi Kevin. Tämä oli väärin. Kevin-rukka oli luullut, että varastohuoneessa olisi kosteuspyyhkeitä tai hygieniatarvikkeita, mutta että kaksi tupakka-automaattia..
"Viikkotehtävän onnistumisesta riippuen asukkaat saavat omaa rahaa. Ruokatilaus tulee joka viikko riippumatta viikkotehtävän onnistumisesta. Omaa rahaa asukkaat saavat 5e/naama jos tehtävä onnistuu, ja 0e/naama jos se epäonnistuu. Rahoille voi keksiä käyttöä esimerkiksi päiväkirjahuoneessa. Terveisin Isoveli." Kevin luki äänen lapusta, jonka löysi.

465562.jpg

Vaikka Kevin oli automaateista järkyttynytkin, Jounin mielestä se oli hyvä asia. Hän säntäsi heti  ja osti askin Malboroa. Jenna katseli takana kauhistuneena. Pian Isoveli ilmoitti, että varastohuone menisi kiinni, ja asukkaat lähtivät pois sieltä.

465572.jpg

Marika ja Hans olivat käyneet katsomassa varastohuoneen, mutta nyt he jo juoruilivat makuuhuoneessa. Kaikista muista kilpailijoista kuultiin vaikka mitä.
"Rocky on aika outo.. Kevin on vaan nainen. Jouni ei oo todellakaan mikään sosiaalinen, Merja on joku nirppanokka, Flamma tosi erikoinen ja Jenna joku tavis.." ja paljon muuta kuultiin Hansin suusta. Marika hymähteli ja nyökkäili Hansin sanomisille.
"Tämä on isoveli. Marika ja Hans, lopettakaa välittömästi."

465577.jpg
465586.jpg465588.jpg


Oli nimeämisten aika. Sunnuntaina joku lähtisi. Lopullisen tippujan katsojat saisivat päättää, mutta ensiksi asukkaat valitsivat kaksi tai kolme keskuudestaan putoaja-ehdokkaiksi. Jokainen asukas antoi kaksi pistettä sille, kenen haluaisi eniten tippuvan, ja yhden pisteen sille, jonka tiputtaisi toisena. Eniten pisteitä saaneet joutuvat katsojaäänestykseen.

465592.jpg

Kun pisteet oli jaettu, asukkaat käskettiin koota sohvalle. Marika puhui kiinnostuksestaan eri maiden lakeja kohtaan, ja herättikin juttelua. Itse asiassa asukkaat pääsivät hyvään vauhtiin, mutta sitten eräs tietty ääni sai jokaisen hiljenemään.
"Tämä on Big Brother".

465602.jpg

Kevin oli saanut 4 pistettä, ja joutui ehdolle putoajaksi. Hän purskahti itkuun.
"Mikä teillä on minua vastaan! Olenko liian erilainen?" hän kiljui ja vaati vahvistusta. Vieressä istuva Hans ei juurikaan lohduttanut, vaan tuijotti hiljaa eteenpäin.

465608.jpg

"Hah! Tiesin, että ette kestä kritiikkiä itsestänne ja pelkäätte minua", Merja ivasi kun kuuli saaneensa viisi pistettä. Tällä viikolla ehdolla tippumaan olisi siis Merja ja Kevin, ja te, hyvät katsojat, päätätte kuka se on.
Tässä kaikki tältä erää, tavataan sunnuntaina!